TEVÉKENYSÉG

Üdvözlöm, Dr. Németh Imre vagyok. Örülök, hogy felkereste honlapomat, kérem, szánjon rám néhány percet, és olvassa el a következő rövid tájékoztatót:

Rendelőnkben a legmodernebb felszerelésekkel és kezelési eljárásokkal, reális áron állunk kedves betegeink rendelkezésére. Fontosnak tartjuk, hogy ha már Ön egyszer beül egy fogorvosi székbe, akkor a fogorvosa barátságos és kedves legyen, mindig tekintetbe vegye az Ön kéréseit, és a lehető legkevesebb fájdalmat okozza a kezelések alkalmával. Amennyiben sürgős fogászati problémája van, biztosan nem szeretne napokat várni az első kezelésig. Mi a fájdalommal érkező, illetve elsősegélynyújtásban részesülő betegeinket soron kívül látjuk el.

Célunk: gondoskodni pácienseink szép és egészséges mosolyáról.

Szeretnénk Önnek egy kellemes szolgáltatást nyújtani és ezért a fogászati kezelés ütemezésében, tervezésében, kivitelezésében is személyes igényeikhez igazodunk. Célunk továbbá, hogy rendelőnkben Ön jól érezze magát. Biztosak vagyunk abban, hogy az Ön együttműködésével közös sikert érhetünk el, megteremtve ezzel a szép mosoly és az egészséges élet lehetőségét.

Praxisunk modern technikával ellátott.

Rendelőnkben a legkorszerűbb kezelési eljárásokat alkalmazzuk, világszínvonalú alapanyagokat és segédanyagokat használunk, ezért megfelelünk a legszigorúbb előírásoknak is.

Munkánkat - többek között - az alábbi modern berendezések segítik:

Trophy RVG

Radiovisigraph, azaz fogászati röntgen digitális képalkotó rendszer.

A legmodernebb röntgen készülék, mely a régebbi készülékek egytizedével sugároz. Ez azt jelenti, hogy a mi korszerű digitális berendezésünkkel 10 felvételt tudunk elkészíteni, akkora sugármennyiséggel (dózissal), amivel egy hagyományos kis röntgenkép készül, tehát sokkal kevesebb sugárzással terheljük pácienseink szervezetét. Ez nagyon fontos előny!!! Az elkészített röntgenfelvétel azonnal megjelenik a monitoron, így a beteg is jól látja - akár 30 cm-re felnagyítva a fogát, vagy a fog egy fontos részletét. Ennek köszönhetően jól látható és felismerhető a fog illetve a fogágy betegsége. A képet szükség esetén ki lehet nyomtatni, és, haza is viheti a páciens. Nem filmre készítjük a felvételt: a beteg szájába helyezett szenzor segítségével közvetlenül a számítógép monitorán jelenik meg, majd a számtalan szolgáltatás (kicsinyítés, nagyítás, forgatás, kontraszt-állítás, csontsűrűség-mérés stb.) segítségével kialakított végleges felvételt a beteg kartonjára mentjük, de nyomtathatjuk is. A digitális képalkotó rendszer teljesen mellőzi a filmelőhívással járó kémiai folyamatokat. Ez a környezetvédelem szempontjából nagyon fontos!Magyarország piacvezető fogászati szoftverének csúcsváltozatát használjuk, melynek segítségével egy rendszerben tárolhatjuk minden beteg összes: 

 • adatát (törzskarton, szakkartonok, rizikókarton, anamnézis, kórtörténet stb.)

 • kezelését (idegen orvos által, vagy általunk régebben végzett kezelések, vagy jelenleg is folyamatban lévő kezelések), illetve kezelési terveket

 • grafikus fogstátuszát időrendben

 • röntgenfelvételét, panoráma röntgen felvételét

 • orálkamerás felvételét (szájon belül készített fényképeket)

 • szkennelt felvételét

 • arcképet

 

Orálkamera STV- Trophy


 

Ez a berendezés lényegében egy nagy felbontású, és nagyon kis méretű videó kamera, amivel a szájüreg belsejéről készíthetünk digitális fényképeket, amiket a beteg adatai között archiválhatunk, vagy kinyomtathatunk.


 

Segítségével a páciensnek bemutathatjuk az általa nem látható problémás területeket, a kezelések végeredményét. Felvételeket készíthetünk. A nagyítási lehetőség-nek köszönhetően diagnosztikai segítséget nyújt.

            

Fontos a szerepe a fogpótlások készítésekor is, mivel a beavatkozás környezeti viszonyai (arc, ajak formája, íve, szomszédos fogak színei, stb.) képek formájában rögzíthetők Az interneten kersztül a laborba küldhető felvételekkel a technikus teljesebb képet kaphat a pótlással kapcsolatos elvárásokról.

   
 

Nagyítós (teleszkóp) szemüveg

A szájüregben dolgozni, annak anatómiai adottságai (rossz rálátás és hozzáférés), valamint a benne található fogak relatív kicsi mérete miatt nem könnyű dolog. Ezeken a pici felületeken kell a fogorvosnak sokszor tized milliméternyi pontossággal beavatkozásokat végezni. Vajon elég pontos-e az emberi szem (mely a hétköznapi helyzetekben tökéletesen teljesít) ebben az értelemben? Szerintünk nem minden esetben! Ezért a szükséges szituációkban rutin szerűen alkalmazzuk azt a speciálisan fogorvosi célra kifejlesztett teleszkóp szemüveget, mellyel mindent 3x-os nagyításban látunk a szájüregben.

Rendelőnk MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint tanúsított minőségirányításirendszert működtet.

Rendelőnk annak érdekében, hogy 21. századi technikáját minél eredményesebben hasznosíthassa szolgáltatásai minőségének javítása, és a betegek megelégedettségének folyamatos fokozása érdekében, 2006. májusában minőségirányítási rendszert épített ki. Az általunk kiépített és működtetett minőségirányítási rendszer kielégíti az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeit, amit a TÜV NORD tanúsított.

Dr. Németh Imre fogszakorvos